SOUNDING BODIES - JACQUELINE HAMELINK

SOUNDING BODIES - JACQUELINE HAMELINK

PARK avond
13.12 2018

Jacqueline Hamelink (NL)

 

Zoals een stuk hout het belangrijkste onderdeel – de ziel – van een cello is, zo is Jacqueline Hamelink (celliste/performer) de geest, de drijfkracht van Sounding Bodies. Cello spelen is voor haar zoeken naar de ziel van het instrument. Een zoektocht naar haar eigen ziel, naar haar gevoel en naar het verhaal dat zij wil overbrengen. Een zoektocht naar de ziel van de makers met wie ze samenwerkt. Een zoektocht naar de ziel van het publiek dat ze recht in het hart wil raken. Deze avond laat Hamelink haar performance inspireren op de werken in de tentoonstelling Fields of Joy.

Sounding Bodies
Vertrekkend vanuit hedendaags muziektheater beweegt Sounding Bodies zich op en tussen de grenzen van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Door verschillende kunstdisciplines te laten versmelten ontwikkelt zich steeds opnieuw een eigen taal en toon. Met oprechte voorstellingen die mensen diep in hun binnenste raken en hen meenemen naar werelden die zij nog niet kennen, zoekt Sounding Bodies naar een betrokken relatie met haar publiek. De cello fungeert daarbij als de stem van de ziel, die ons allen uitnodigt om voorbij onze verschillen te kijken.

Voor € 5,00 (inclusief 1 consumptie) kunt u deze performance bijwonen.
Aanvang 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open. Indien U zich hiervoor wil aanmelden stuur dan svp vóór 12 december een mailtje met vermelding 'reserveren 13 december’ aan info@park013.nl